mojabeba.hr

mojabeba.hr

Silvija Strahimira Kranjčevića 21

mojabeba.hr specijalizirana je trgovina i web shop dječje opreme koja Vam proizvodima i savjetima olakšava roditeljstvo. Sve proizvode možete naručiti na web stranici i biti će vam dostavljeni u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko ste u mogućnosti posjetite našu trgovinu u Kranjčevićevoj ulici. Očekuje Vas ugodna i opuštena atmosfera. Uz razgovor s našim stručnim osobljem možete stvoriti kompletniju sliku budućeg roditeljstva i naći proizvode koji će Vam to roditeljstvo olakšati.
U trgovini možete vidjeti najveći izbor Peg Perego modela dječjih kolica, hranilica, autosjedalica...i kompletnu dodatnu opremu. Uživati odmarajući se u Amazonas visećoj stolici, a dijete zaigrati u visećoj ljuljački. Također, možete isprobati Amazonas, Ergobaby i Baby Tula nosiljke (klokanice), te Amazonas marame. Vaše dijete može isprobati udobnost autosjedalica s visokim stupnjem sigurnosti poznatih svjetskih proizvođača Peg Perego, BeSafe, Recaro, Maxi-Cosi... Kako bi upotpunili sliku budućeg roditeljstva u trgovini su izložene kolijevke, drveni krevetić, drvena komoda, pelene, igračke za bebe i djecu, bočice dudice i ostala dječja oprema proizvođača: Cam, Thule, Jane, Aeromoov, Tiny Love, Baby-Nova, iiamo, BubbleBum, Falk, Rolly Toys...

Dolaskom u trgovinu ili putem niže navedenih kontakata uvijek se možete informirati o našim aktivnostima, događanjima, promotivnim prezentacijama proizvoda, akcijama itd. Stoga vam predlažemo da nas kontaktirate, posjećujete našu web stranicu i trgovinu, pratite naše društvene mreže, jer ćete na taj način pravovremeno biti obavješteni o aktivnostima koje su namjenjene baš za Vas.

Trgovina mojabeba.hr nalazi se na adresi:
10110 Zagreb (Trešnjevka)
Kranjčevićeva ulica 21

KONTAKT:
Tel: 01 381 5151
Mob: 099 787 0032
E-mail: info@mojabeba.hr

RADNO VRIJEME TRGOVINE:
Ponedjeljak - Petak od 9 - 19 sati
Subota od 9 - 13 sati
Nedjeljom zatvoreno.

Ako želite, možete prije dolaska rezervirati svoj termin.

Upcoming Events at mojabeba.hr

There are no upcoming events. Here are some other events you might like