Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, Croatia

Visoka razina produkcijskih standarda i sustavno promicanje kulturnih vrijednosti, hrvatskom hramu glazbe omogućili su da preraste okvire Zagreba i Hrvatske i postane nezaobilazno mjesto na glazbenoj karti svijeta!

Upcoming Events at Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

There are no upcoming events. Here are some other events you might like

Previous Events

Iza njega su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata. No, Lisinski je uvijek nešto posebno. Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe, Miroslav Škoro održat će nakon tri rasprodana, još jedan pod nazivom "Ne vjeruje srce pameti".

Petrit Çeku, gitara Gitarski trio Elogio Zagrebački solisti Pavao Mašić, orgulje i čembalo Lisinski osluškuje, Lisinski spaja vrhunske hrvatske glazbenike i predstavlja ih svojoj publici. Nakon zadivljujućeg koncerta koji su prošle godine održali u zagrebačkoj crkvi sv. Marka, gitarist Petrit Çeku i orguljaš Pavao Mašić sada će i u Lisinskom predstaviti svoju čudesnu verziju remek-djela Joaquína Rodriga "Fantasia para un gentilhombre". No, osim uz orgulje koje će zamijeniti orkestar, Petrit Çeku predstavit će se i kao solist te kao vrhunski komorni glazbenik s vlastitim Gitarskim trijom Elogio, te uz ansambl Zagrebačkih solista. Koncert u ciklusu Lisinski subotom bit će svečanost kakvu i zaslužuje Petrit Çeku – princ gitare iz Prizrena, miljenik hrvatske i svjetske publike i jedan od najljepših izdanaka cijenjene i glasovite zagrebačke škole gitare i klase profesora Darka Petrinjaka.