Places

Kupujmo hrvatsko

Roosveltov trg 2

Službena facebook stranica akcije Kupujmo hrvatsko

ORTO i MEDI centar

Grižanska 6

Poduzeće ORTO i MEDI centar d.o.o., tijekom 13 godina profilirao se kao respektabilno poduzeće za prodaju ortopedskih pomagala i medicinskih proizvoda te proizvoda pridruženog asortimana. Specijalizirana prodavaonica nalazi se u Grižanskoj ulici 6 gdje u širokom asortimanu možete pronaći najkvalitetnije zdravstvene proizvode, te se savjetovati sa našim stručnim osobljem. Kao ugovorni partner Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, kod nas možete preuzeti sva pomagala ortopedska i druga pomagala putem ovjerene doznake, dostupna prema pravilniku o ortopedskim i drugim pomagalima. ------------------- We are Zagreb - based company from Croatia, founded in 2003, specialized in sales of orthopaedic and medical devices and the associated product range. Our specialized store is located in Zagreb, at the address Grižanska ulica 6. We are a Contractual partner of the Croatian Health Insurance Fund (CHIF). In our specialized store you can obtain all orthopaedic and other devices.

Sindikat Policijskih Službenika

Avenija Gojka Šuška 1

Tel: 01/ 2426-296 spec. 26-296 Faks: 01/ 2426-246 spec. 26-246 E-mail: sps@sps.com.hr OIB: 77126867974 - MB: 4519612 Žiroračun: HR9424840081107627107 RBA

Festival Prava Djece

Marulićev trg 12

Festival slavi i promiče dječje stvaralaštvo, ali i stvaralaštvo odraslih autora usmjereno ka promicanju dječjih prava na inkluzivan način.

Učilište Andragog Zagreb

Trg Petra Svačića 6/IV

Ustanova za obrazovanje odraslih predstavlja vodeću instituciju u ovoj grani obrazovanja i kao takva omogućuje svojim polaznicima vrhunske stručnjake i uvjete rada na područjima programa obrazovanja koje provodimo. Dugogodišnjim radom na područjima prekvalifikacije i osposobljavanja svojih polaznika kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području Republike Hrvatske. Iznimno smo ponosni na razinu znanja i stručnosti naših polaznika po završetku obrazovnog programa. Cjeloživotno obrazovanje Cjeloživotno obrazovanje podrazumijeva stjecanje i osuvremenjivanje svih vrsta sposobnosti, interesa, znanja i kvalifikacija od predškole do razdoblja nakon umirovljenja. Promicanje razvoja znanja i sposobnosti koje će omogućiti građanima prilagodbu “društvu znanja” i aktivnom sudjelovanju u svim sferama društvenog i gospodarskog života te na taj način utjecanje na vlastitu budućnost. U kontekstu cjeloživotnog obrazovanja uvažavaju se svi oblici obrazovanja: formalno obrazovanje (npr. tečaj na fakultetu), neformalno obrazovanje (npr. usavršavanje vještina potrebnih na radnom mjestu), i informalno obrazovanje, međugeneracijsko učenje (razmjena znanja u obitelji, među prijateljima). Formalno obrazovanje označava djelatnost koja se izvodi prema programima koje je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta radi stjecanja stručnog znanja, vještina i sposobnosti. Nakon završetka takvog programa polaznici dobivaju javnu ispravu. Neformalno obrazovanje označava organizirane procese učenja usmjerene na osposobljavanje i usavršavanje za rad, za različite socijalne aktivnosti te za osobni razvoj. Provodi se u ustanovama za obrazovanje odraslih, trgovačkim društvima, tvrtkama, udrugama, sindikatima, političkim strankama, sportskim društvima, različitim centrima itd. Provodi se neovisno od službenog obrazovnog sustava i ne vodi izdavanju javnih isprava. Informalno obrazovanje obuhvaća aktivnosti u kojima osoba prihvaća stajališta i pozitivne vrednote te vještine i znanja iz svakodnevnog iskustva i raznolikih drugih utjecaja i izvora iz svoje okoline. Ono je prirodna pojava u svakodnevnom životu i za razliku od formalnog i neformalnog obrazovanja ne mora se odvijati svjesno.

Botaničar

Trg Marka Marulića 6

Botanicar /biljka u nastajanju na ugostiteljskoj i kulturnoj mapi Zagreba usred inspirativnog ambijenta trga Marka Marulica.

KK Cibona

Savska 30

KK Cibona osnovan je 1946. godine, a prvo ime koje je klub nosio bilo je Sloboda. U prvih nekoliko godina klub je često mijenjao ime (Sloboda, SD Zagreb, Vihor, Polet), da bi konačno u ljeto 1950. dobio ime Lokomotiva. Pod tim imenom je igrao sve do studenoga 1975. kada se košarkaški klubodvojio od Sportskog društva Lokomotiva i za novog sponzora dobio Cibonu, prehrambeni gigant kojega su činili “Kraš”, “Franck”, “Badel” i “Voće”. U Prvoj saveznoj ligi klub se natječese od 1951. godine, a jedino 1952. i 1960. nisu bili članovi Prve lige. Zlatno doba kluba bilo je između 1980. i 1987. kada su dres Cibone nosila dvojica velikana hrvatske i svjetske košarke – Krešimir Ćosić i Dražen Petrović. U tom razdoblju osvojeno je čak 14 trofeja, uključujući i dva najsjajnija – naslove klupskih prvaka Europe 1985. i 1986. godine. Cibona je redoviti sudionik europskih klupskih natjecanja od 1977. godine, s jedinom iznimkom u sezoni 1989/90. Impresivnozvuči podatak da su jedini klub koji je sudjelovao u svim dosadašnjim izdanjima Europskelige (od sezone 1991/92. do ovogodišnjeg izdanja Eurolige). Cibona je najuspješniji hrvatski klub, a može se pohvaliti sa velikim brojem trofeja.

mojabeba.hr

Silvija Strahimira Kranjčevića 21

mojabeba.hr specijalizirana je trgovina i web shop dječje opreme koja Vam proizvodima i savjetima olakšava roditeljstvo. Sve proizvode možete naručiti na web stranici i biti će vam dostavljeni u najkraćem mogućem roku. Ukoliko ste u mogućnosti posjetite našu trgovinu u Kranjčevićevoj ulici. Očekuje Vas ugodna i opuštena atmosfera. Uz razgovor s našim stručnim osobljem možete stvoriti kompletniju sliku budućeg roditeljstva i naći proizvode koji će Vam to roditeljstvo olakšati. U trgovini možete vidjeti najveći izbor Peg Perego modela dječjih kolica, hranilica, autosjedalica...i kompletnu dodatnu opremu. Uživati odmarajući se u Amazonas visećoj stolici, a dijete zaigrati u visećoj ljuljački. Također, možete isprobati Amazonas, Ergobaby i Baby Tula nosiljke (klokanice), te Amazonas marame. Vaše dijete može isprobati udobnost autosjedalica s visokim stupnjem sigurnosti poznatih svjetskih proizvođača Peg Perego, BeSafe, Recaro, Maxi-Cosi... Kako bi upotpunili sliku budućeg roditeljstva u trgovini su izložene kolijevke, drveni krevetić, drvena komoda, pelene, igračke za bebe i djecu, bočice dudice i ostala dječja oprema proizvođača: Cam, Thule, Jane, Aeromoov, Tiny Love, Baby-Nova, iiamo, BubbleBum, Falk, Rolly Toys... Dolaskom u trgovinu ili putem niže navedenih kontakata uvijek se možete informirati o našim aktivnostima, događanjima, promotivnim prezentacijama proizvoda, akcijama itd. Stoga vam predlažemo da nas kontaktirate, posjećujete našu web stranicu i trgovinu, pratite naše društvene mreže, jer ćete na taj način pravovremeno biti obavješteni o aktivnostima koje su namjenjene baš za Vas. Trgovina mojabeba.hr nalazi se na adresi: 10110 Zagreb (Trešnjevka) Kranjčevićeva ulica 21 KONTAKT: Tel: 01 381 5151 Mob: 099 787 0032 E-mail: info@mojabeba.hr RADNO VRIJEME TRGOVINE: Ponedjeljak - Petak od 9 - 19 sati Subota od 9 - 13 sati Nedjeljom zatvoreno. Ako želite, možete prije dolaska rezervirati svoj termin.

Jiggy bar

Ivana Broza 48

Jiggy bar. Mjesto za sve koji vole glazbu, live svirke i dobre playliste uz opuštenu atmosferu. I da, sve to uz fer cijene.